Verhuizen Gezinnen Ouderen Bedrijven Materiaal

Perry Vonk voor bedrijven
Verhuisbedrijf Perry Vonk heeft jarenlange ervaring in bedrijfsverhuizingen. Geheel volgens uw wensen verzorgen wij de complete verhuizing voor u en brengen uw inventaris zorgvuldig en vlot naar uw nieuwe pand over. Natuurlijk zijn ook interne verhuizingen bij ons in goede handen.

We helpen u de verhuizing zo efficiënt mogelijk te structureren en organiseren en denken graag met u mee. Zo zullen we u er op wijzen als u bij het verhuizen van apparatuur (zoals kopieerapparaten of printers) problemen zou kunnen krijgen met productgaranties. Of als uw huidige kantooruitrusting problemen zal gaan opleveren in de nieuwe kamerindelingen.

U kunt kosten besparen door te kiezen voor onze verhuishulp op maat. U besteedt dan alleen enkele specifieke taken aan ons uit. Wij verzorgen graag het demonteren en op de juiste plaats weer in elkaar zetten van bureaus, stellingen en ander meubilair. Of we assisteren u voornamelijk met bijvoorbeeld het sjouwwerk of het transport.

Ook kunt u ons inhuren als "handy man" en bijvoorbeeld het goed en deskundig ophangen van schilderijen of andere kunstwerken aan ons overlaten.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!