Verhuizen Gezinnen Ouderen Bedrijven Materiaal

Semi - Doe het zelf
Wilt u kosten besparen, of ziet u verhuizen - net als wij - als een plezierige uitdaging? Wilt u zelf zo veel mogelijk doen? Dan bieden we u verhuishulp op maat. U bepaalt gewoon waar en wanneer u extra mankracht kunt gebruiken, welke klussen u liever wilt uitbesteden en schakelt ons daarvoor in.


Een verhuislift is gemakkelijk

We helpen u desgewenst bij het organiseren en plannen. Om een overzicht op te stellen welke werkzaamheden u tegen zult komen (en welke materialen u nodig zult hebben). Daarbij attenderen we u op aspecten die u mogelijk over het hoofd ziet. En we kunnen u praktische tips geven (bijvoorbeeld hoe u ervoor kunt zorgen dat montagemateriaal van gedemonteerde meubels niet kwijt raakt).

We horen niet alleen graag wat uw wensen zijn, maar ook wat uw zorgen zijn en welke problemen u voorziet. Daar helpen we u oplossingen voor te vinden.

Hieronder vindt u enkele ideeën welke werkzaamheden u eventueel aan ons over kunt laten.

Sjouwwerk
Onze medewerkers hebben veel ervaring hoe meubels het beste te hanteren en te manoeuvreren zijn zonder rugblessures op te lopen. Ze hebben de juiste behendigheid (en het geduld) om ook de grotere meubelstukken door gangetjes en trappenhuizen te verplaatsen, zonder de muren of het meubelstuk te beschadigen.
Ze zullen u ook vertellen hoe u meubelonderdelen zo neerzet dat het meubel gemakkelijk weer direct op de juiste plaats gemonteerd kan worden.

Demonteren/monteren van meubelen
Demonteren en later weer in elkaar zetten van kasten, bedden en andere meubelen kost veel tijd. Zeker als het voorzichtig en secuur moet gebeuren om beschadigingen te voorkomen.
Sommige meubels vragen ook veel ervaring en handigheid. Denk bijvoorbeeld aan grotere kasten die rechtopstaand moeten worden ge(de-)monteerd.

Voor de medewerkers van Perry Vonk zijn dat vrijwel dagelijkse bezigheden. Als u dat wilt zullen ze het (de-)montagewerk zorgvuldig voor u uitvoeren.

Transport
U kunt bij ons een vrachtwagen met chauffeur huren, maar misschien kunt u ergens anders een vrachtwagen lenen of huren. Als u zelf geen groot rijbewijs heeft, kan één van onze medewerkers er in dat geval voor zorgen dat de vrachtwagen met uw eigendommen veilig en voorzichtig op zijn plaats van bestemming komt.

Uw glaswerk secuur ingepakt

In- en/of uitpakken
Misschien heeft u zelf te weinig tijd om voorafgaand aan de verhuizing uw gehele inboedel in te pakken. Of u bent niet in de gelegenheid om in uw nieuwe huis alles uit te pakken. Onze medewerkers zijn eerlijk, betrouwbaar en discreet en helpen u er graag een handje bij.

Materiaal
Bovendien heeft u bij uw verhuizing veel zaken of materialen nodig. Al deze materialen zijn te koop of te huur in onze verhuiswinkel!

We bezorgen u graag een plezierige semi-doe-het-zelf-verhuizing
en assisteren u waar u dat wilt!