Verhuizen Gezinnen Ouderen Bedrijven Materiaal

Opslag van (een deel van) uw inboedel
Er kunnen diverse redenen zijn om (een deel van) uw inboedel op te moeten slaan. Soms is het nog niet mogelijk om uw nieuwe huis te betrekken. Bijvoorbeeld omdat de nieuwbouw vertraging oploopt. Of u vertrekt voor enige tijd naar het buitenland. U kunt ook een deel van uw inboedel opslaan als u een grote verbouwing in uw huis wilt laten uitvoeren.


Nette, schone, droge opslagruimtes

Dan helpen we u graag aan schone, verwarmde en goed beveiligde opslagruimte, waar uw inboedel netjes wordt opgeslagen en waar ook uw houten of antieke meubelen veilig zijn. Ongedierte wordt er preventief, consequent en vakkundig bestreden ter voorkoming van houtworm, mottengaten, knaagschade of muizennesten in uw meubels.

Zo wordt uw inboedel beschermd tegen alle nadelige invloeden en komt ze in uitstekende staat weer tevoorschijn.


Optimale omstandigheden zorgen ervoor dat ook delicate meubelen weer piekfijn te voorschijn komen

Voor élke gewenste periode
Opslagruimte is te huur vanaf 1 m2 en voor elke gewenste periode. Dus ook als u alleen uw bankstel een weekend wilt opslaan (omdat u uw plafond wilt schilderen bijvoorbeeld), dan kan dat!

Als u de verhuizing aan ons uitbesteedt, zorgen wij ervoor dat uw inboedel deskundig en efficiënt wordt ingeruimd. Daardoor kunt u met zo min mogelijk opslagruimte toe en kunt u desgewenst sommige zaken nog gemakkelijk bereiken.

U kunt erop vertrouwen dat uw inboedel bij ons
in goede handen is!